Van Hylckama Vlieg Ondernemers Prijs

deelname-ondernemersprijs


Aanvraag indienen t/m april 2022

Strijd jij mee voor de tweede van Hylckama Vlieg Ondernemers Stier en de prijs van € 30.000? Als jij genomineerd wordt win je sowieso de erkenning met de van Hylckama Vlieg Ondernemers Stier. De genomineerden strijden verder voor de hoofdprijs. Win je ook deze strijd, dan krijg je naast de geldprijs van € 30.000 ook twee jaar lang begeleiding door een ervaren ondernemer.

Wij zijn op zoek naar vernieuwende ondernemingen die tussen de 2 en 5 jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je bedrijf gevestigd is in de regio Alkmaar. Lees voor deelname aan de van Hylckama Vlieg Ondernemers Prijs ons deelnemersreglement door. Wil je een bedrijf voordragen voor nominatie van de van Hylckama Vlieg Ondernemersprijs 2021 of wil je zelf deelnemen dan hebben wij nog wel een paar gegevens nodig. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op. Je kunt je tot en met april 2021 aanmelden.

Uit de aangemelde bedrijven stelt de jury van de van Hylckama Vlieg Ondernemersprijs in een aantal stappen een shortlist samen. De bedrijven die in aanmerking komen voor een nominatie worden beoordeeld op maatschappelijke betrokkenheid, innovatie, duurzaamheid, organisatie- en personeelsbeleid, groei, implementatie en onderbouwing van het bedrijfsplan en toekomstplannen.

De beste ondernemers krijgen de kans hun bedrijf te presenteren en te verdedigen voor een vakkundige jury. Medio mei 2022 worden de genomineerde bedrijven bekend gemaakt.

Aanvraag formulier

Upload documenten bij aanvraag (pdf/doc)
Participerende bedrijven